Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
Sonuçları Gör

Afganistan

 

                          

      AFGANİSTAN VİZESİ  İÇİN EN GÜNCEL BİLGİLER 

Diplomatik (Siyah) Pasaport sahibi ziyaretçiler 90 gün süreyle vizeden muaftır. Diğer pasaport sahibi Türk vatandaşları vizeye tabidir. 

 

 

AFGANİSTAN VİZESİ  İÇİN (SİYAH PASAPORT HARİCİ ) GEREKLİ EVRAKLAR 

 

En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
Son 3 ay içinde çekilmiş arka fonu beyaz 2 adet standart vesikalık resim
T.C. kimlik (Fotokopisi)
Şirket antetli kağıdına seyahat detaylarınızı belirten imza yetkilisi tarafından imzalı kaşeli dilekçe (Aslı)
Şirket imza sirküleri (Fotokopisi)
Şirket son dönem vergi levhası (Fotokopisi)
Şirket faaliyet belgesi son 3 ay içerisinde alınmış olmalı (Fotokopisi)
Şirket ticaret sicil gazetesi (Fotokopisi)
SSK işe giriş bildirgesi (Fotokopisi)
Son 3 aylık maaş bordosu (Aslı)
Görüşmeye gidilecek şirket tarafından düzenlenmiş davetiye (Fotokopisi)
Seyahat edecek kişinin iletişim bilgileri (Adres ve Cep Telefon Numarası)​

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

Vize Türleri

Bilgi Formu

Bilgi Formu

Gerekli Bilgiler

Ankara Büyükelçiliği

OMD DESTEK HATTI
Phone Image

0542 370 00 34

0850 259 26 63

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ