Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
Sonuçları Gör

Zambia

 

ZAMBİA VİZESİ  İÇİN EN GÜNCEL BİLGİLER 

 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Zambiya vizesi almak zorundadırlar.
Zambiya'ya seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaportunuz gerekmektedir.
Eğer var ise eski pasaportlarınızı ibraz etmeniz gerekebilir. (Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 2 adet Zambiya vizesi başvuru formu
Zambiya Büyükelçiliği'ne hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan İngilizce garanti yazısı - İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi gereklidir. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
Zambiya'da ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye mutlaka başvuru evraklarına eklenmelidir. 
Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.
Banka hesap cüzdan orjinali ve fotokopisi ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)


ÖNEMLİ NOTLAR:

Zambiya vizesi işlem süresi 21 iş günüdür. İstisnai durumlarda bu süre uzayabilir. 

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

Vize Türleri

Gerekli Bilgiler

OMD DESTEK HATTI
Phone Image

0542 370 00 34

0850 259 26 63

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ