Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Özel Ziyaret Amaçlı Vize

 

 

FİNLANDİYA ÖZEL ZİYARET AMAÇLI VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKEN EVRAKLAR

 

Dikkatle doldurularak imzalanmış başvuru formu

Bir adet fotoğraf - renkli, pasaport boyutu, 4,7 cm x 3,6 cm, yüz kısmının yüksekliği 32-36 mm, beyaz veya açık gri fon , kameraya doğrudan bakarak ve yüzü net olarak gösterecek şekilde olmalıdır.

Tüm schengen ülkelerinde geçerli olan imzalı pasaport. Schengen ülkesi büyükelçilikleri ve konsoloslukları 05 nisan 2010 tarihinden itibaren, veriliş tarihi 10 yıldan eski olan pasaportlara vize vermeyecektir. Schengen vizesi alabilmeniz için pasaportunuzun son 10 yıl içerisinde alınmış olması gerekmektedir. Pasaportun geçerlilik süresi vizenin bitiş tarihinden en az üç ay fazla olmalıdır. Pasaport fotokopileri ile birlikte aslı ibraz edilmelidir. Fotokopiler üzerinde damga olan tüm sayfaları kapsamalıdır.

 

Kimliğin aslı ve bir adet fotokopisi

En fazla bir ay önce alınmış tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneğinin aslı (adres ve düşünceler kısmı doldurulmuş olmalıdır.) 

Yabancı ülke vatandaşları için Türkiye'de geçerli oturma izni olduğuna dair belgenin (ikamet tezkeresi) aslı ve bir fotokopisi yada çalışma izni kartının önlü/arkalı fotokopisi

Gelir durumunu gösteren belgelerin aslı ve fotokopileri (banka hesap cüzdanı, kredi kartı limitine gösteren belge, tapu, arsa, araç ruhsatı vs.)

Ücretli çalışanlar için; son dört aya ait sigorta ödemelerini gösteren belgelerin ve ücret bordrolarının asılları,

İşverenden seyahat döneminde alınacak ücretli izin hakkı olduğunu gösteren izin belgesi

Serbest meslek sahipleri için; şirket faaliyetlerini gösteren belgelerin aslı ve fotokopileri ile vergi levhasının aslı ve fotokopisi

Öğrenciler için öğrenci belgesi.

Emekliler emeklilik belgeleri.

18 yaşın altındaki çocuklar için anne ve baba tarafından birlikte noterden muvaffakatname. Ebeveynlerden biri çocuk ile birlikte seyahat edecekse, sadece çocukla birlikte seyahat etmeyecek olan ebeveynin muvaffakati yeterlidir.

20-30 yaş arası erkekler için askerlik durumunu gösteren belgenin aslı

Gidiş - dönüş uçak bileti rezervasyonu 

Yurtdışı seyahat sigortası

Gruplar için, seyahat programını gösteren seyahat acentası belgesinin aslı

Otel rezervasyonu

3 aydan eski olmamak üzere finlandiya'dan gönderilecek davet yazısının aslı

 

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

Bilgi Formu

Bilgi Formu

Ek Formlar

Gerekli Bilgiler

Finlandiya Ankara Büyükelçiliği

Kader Sokak. No. 44 Gaziosmanpaşa Ankara

Tel.
+90-312-457 44 00 (santral)
+90-312-457 44 44 (vize ve konsolosluk bölümü)

OMD DESTEK HATTI
Phone Image

0542 370 00 34

0850 259 26 63

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ