Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Aile Ziyareti - Öğrenciler

Tarafımıza Ulaştırılması Gereken Öğrenciler İçin İtalya Aile Ziyareti Vizesi Evrak Listesi

 

 

1. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

2. 2 Adet Biometrik Fotoğraf (Güncel,35X45 mm, beyaz fon arkalı)

3. Öğrenci Belgesi (Orijinal, güncel)

4. Muvafakatname (Kişi 18 yaşından küçükse anne baba onaylı, orjinal belge)

 

5. Davetiye (Belediye onaylı, davet gönderen kişinin pasaport ve kimlik fotokopisi ile birlikte)

- Masrafların davet eden kişi tarafından karşılanması halinde son 3 aylık maaş veya banka hesap dökümü ile birlikte)

 

6 Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Aile ve Adres bilgilerini içerir)

7. T.C. Kimlik Fotokopisi

 

 

BAŞVURU SAHİBİ, SPONSOR OLACAK VELİSİNE AİT AŞAĞIDA BELİRTİLEN İŞ EVRAKLARINDAN UYGUN OLANI İBRAZ ETMELİDİR

 

 

A - İşveren İse 

 

1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, kaşe ve imzalı)

2. SGK/Bağ-Kur Hizmet dökümü

3. Güncel Şirket Evrakları (Orijinal Faaliyet Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası Fotokopisi, İmza Sirküleri Fotokopileri)

4. Sponsor kişiye ait Banka Hesap Dökümü (En az 2500 tl bakiyesi olan, son 3 aylık, kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)

 

 

B - Bordrolu Çalışan ise;

 

1. Vize Talep Dilekçesi (işveren tarafından şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, kaşe ve imzalı) 

2. Güncel Şirket Evrakları (Orijinal Faaliyet Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası, İmza Sirküleri Fotokopileri)

3. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve SGK Hizmet Dökümü

4. Orijinal Maaş Bordroları (son 3 aylık, imza ve kaşeli)

5. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (sponsor kişi tarafından, Konsolosluğa hitaben) 

6. Sponsor Kişiye ait Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyesi olan, kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)

 

 

C - Devlet Memuru ise;

 

1. Çalışma Belgesi (bağlı bulunduğunuz kurumdan alınmış)

2. Görev Kimlik Kartı Fotokopisi (önlü - arkalı  fotokopisi)

3. Orijinal Maaş Bordrosu (son 3 aylık, imzalı ve kaşeli olmalı)

4. Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyeli, kaşe ve imza ve imza sirküleri ile birlikte)

5. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (sponsor kişi tarafından Konsolosluğa hitaben)

 

 

 

D - Emekli ise; 

 

1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (sponsor kişi tarafından, Konsolosluğa hitaben)

2. Emekli Maaş Dökümanları (son 3 aylık, kaşe ve imzalı)

3. Banka Hesap Dökümü (en az 2500 TL bakiyesi olan, son 3 aylık, kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)

 

 

NOT: Seyahat sağlık sigortanız ve Schegen vize başvuru formunuz tarafımızdan hazırlanacak ve temin edilecektir. 

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ