Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Aile Ziyareti - Şirket Sahipleri

Tarafımıza Ulaştırılması Gereken Şirket Sahipleri için Fransa Aile Ziyareti Vize Evrak Listesi:  

 

1İngilizce Vize Talep Dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben kaşe ve imzalı)

2. Pasaport (seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

3. 2 Adet Biometrik Fotoğraf (güncel, 35x45mm, beyaz fon arkalı)

4. Davetiye (Orjinal Belediye onaylı olup, davet eden kişinin pasaport kimlik kartı fotokopisi ve son 3 aylık maaş bordroları ile birlikte)

 - Maaş Bordrosu ya da Banka Hesap Dökümü (eğer seyahat masrafları davet eden kişi tarafından karşılanması halinde,son 3 aylık)

 

5. Güncel Şirket Evrakları(orijinal Faaliyet Belgesi, Sicil Gazete, Vergi Levhası, İmza Sirküleri fotokopileri)

6. Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık, en az 2500TL bakiyeli, kaşe, imza ve imza sirküleri ile)

7. Gelir Belgeleri (kira, tapu, araç ruhsatı fotokopileri)

8. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgileri içeren)

9. T.C. Kimlik Fotokopisi 

 

 

NOT: Seyahat sağlık sigortanız ve Schegen vize başvuru formunuz tarafımızdan hazırlanacak ve temin edilecektir. 

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ