Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Turistik Vize - Devlet Dairesi

Tarafımıza Ulaştırılması Gereken Devlet Dairesinde Çalışanlar için Fransa Turistik Vize Evrak Listesi:

 

1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, kaşe ve imzalı)

2. Pasaport (seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

3. 2 Adet Biometrik Fotoğraf (güncel, 35X45 mm, beyaz fon arkalı) 

4. Çalışma ve İzin Belgeleri (bağlı olduğunuz kurumdan)

5. Görev Kimlik Kartı (önlü-arkalı fotokopisi) 

6. Maaş Bordrosu (son 3 aylık, imza ve kaşeli olmalı) 

7. Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyeli, kaşeli,imzalı ve imza sirküleri ile)

8.Gelir Belgeleri (kira, tapu, araç ruhsatı fotokopileri varsa)

9. T.C. Kimlik Fotokopisi

10. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgilerini içeren)

 

 
 

NOT: Seyahat Sağlık Sigortanız ve schengen vize başvuru formunuz tarafımızdan hazırlanacak ve temin edilecektir. 

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ