Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Turistik Vize - Ev Hanımları

Tarafımıza Ulaştırılması Gereken Ev Hanımları için  Fransa Turistik Vize Evrak Listesi:

 

1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben kaşe ve imzalı) 

2. Pasaport (seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

3. 2 Adet Biometrik Fotoğraf (güncel, 35x45mm, beyaz fon arkalı)

4. Gelir Belgeleri (kira, tapu, araç ruhsatı fotokopileri varsa)

5. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgilerini içeren)

6. T.C. Kimlik Fotokopisi 

 

Sponsor Olacak 1. dereceden Akrabasına Ait (Anne, Baba, Kardeş, Eş, Çocuk) Aşağıda Belirtilen İş Evraklarından Uygun Olanı İbraz Etmelidir,

 

 

A - İşveren İse 

 

1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş, kaşeli ve imzalı)

2. SGK/Bağ-Kur Hizmet Dökümü

3. Güncel Şirket Evrakları (orijinal Faaliyet Belgesi, Sicil Gazete, Vergi Levhası, İmza Sirküleri fotokopileri) 

4. Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyeli, kaşeli,imzalı ve imza sirküleri ile) 

5. T.C. Kimlik Fotokopisi

6. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

 

 

 

B - Bordrolu Çalışan İse

 

1. Şirketten alınan yazı ( şirketin antetli kağıdına, işveren tarafından orada çalıştığına dair, kaşe ve imzalı)  

2. Güncel Şirket Evrakları (orijinal Faaliyet Belgesi, Sicil Gazete, Vergi Levhası, İmza Sirküleri fotokopileri) 

3. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve Hizmet Dökümü

4.Maaş Bordrosu (orijinal, son 3 aylık, en az 2500 TL, imza ve kaşeli)

5.İngilizce Vize Talep Dilekçesi (sponsor olacak kişi tarafından Konsolosluğa hitaben, akrabalık derecesini bildiren)

6.Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyeli, kaşe, imzalı ve imza sirküleri ile)

7. T.C. Kimlik Fotokopisi

8. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgileri içeren)

 

 

C - Devlet Memuru İse

1. Çalışma Belgesi (bağlı bulunduğu kurumdan çalıştığına dair yazı)

2. Görev Kimlik Kartı (önlü - arkalı fotokopi) 

3. Maaş Bordrosu (son 3 aylık, imzalı ve kaşeli)

4. Banka Hesap Dökümü ( son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyeli, kaşeli, imzalı ve imza sirküleri ile)

5. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (sponsor olan kişi tarafından Konsolosluğa hitaben)

6. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

7. T.C. Kimlik Fotokopisi

 

 

D - Emekli İse

 

1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (sponsor olan kişi tarafından Konsolosluğa hitaben)

2. Emekli Maaş Dökümü (sponsor olan kişinin emekli maaşının yattığı bankadan, son 3 aylık, güncel, kaşeli, imzalı ve imza sirküleri ile)

3. Banka Hesap Dökümü (sponsor olan kişinin son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyeli, kaşeli, imzalı ve imza sirküleri ile)

4. T.C. Kimlik Fotokopisi

5. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgileri içeren 

 

 

NOT: Seyahat sağlık sigortanız ve Schegen vize başvuru formunuz tarafımızdan hazırlanacak ve temin edilecektir.

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ