Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Turistik Vize - Öğrenciler

Tarafımıza Ulaştırılması Gereken Öğrenciler için Fransa Turistik Vize Evrak Listesi: 

 

1. Pasaport (seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

2. 2 Adet Biometrik Fotoğraf (güncel, 35X45mm, beyaz fon arkalı)

3. Öğrenci Belgesi 

4. Muvafakatname (18 yaşından küçük ise, noter onaylı aslı)

5. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgileri içeren)

6. T.C. Kimlik Fotokopisi

 

Sponsor Olacak Veli, Aşağıda Belirtilen İş Evraklarından Uygun Olanı İbraz Etmelidir.  

 

 

A - İşveren İse; 

 

1.İngilizce Vize Talep Dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş, kaşe ve imzalı) 

2. SGK/Bağ-Kur Hizmet Dökümü

3. Güncel Şirket Evrakları (orijinal Faaliyet Belgesi, Sicil Gazete, Vergi Levhası, İmza Sirküleri fotokopileri) 

4. Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyeli, kaşeli, imzalı ve imza sirküleri ile)

5. Gelir Belgeleri (kira sözleşmesi, tapu, araba ruhsatı vs fotokopileri varsa)

6. T.C. Kimlik Fotokopisi

7. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

 

 

 

B -  Bordrolu Çalışan İse

 

1. Şirketten Alınan Yazı (şirketin antetli kağıdına, işveren tarafından şirkette çalıştığına dair, Konsolosluğa hitaben, kaşe ve imzalı)

2. Güncel Şirket Evrakları (orijinal Faaliyet Belgesi, Sicil Gazete, Vergi Levhası, İmza Sirküleri fotokopileri) 

3. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve Hizmet Dökümü

4. Maaş Bordrosu (son 3 aylık, imzalı ve kaşeli)

5. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (sponsor olan kişi tarafından Konsolosluğa hitaben)

6. Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyesi olan, kaşe, imza ve imza sirküleri ile)

7. T.C. Kimlik Fotokopisi

8. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgilerini içeren)

 

 

C - Devlet Memuru İse

 

1. Çalışma Belgesi (bağlı bulunduğunuz kurumdan çalıştığınıza dair yazı, kaşe ve imzalı)

2. Görev Kimlik Kartı (önlü - arkalı  fotokopisi)

3. Maaş Bordrosu (son 3 aylık, imzalı ve kaşeli)

4. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (sponsor olacak kişi tarafından Konsolosluğa hitaben)

5. Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık- sponsor olacak velinin en az 2500TL bakiyesi olan kaşe, imza ve imza sirküleri ile ) 

6. T.C. Kimlik Fotokopisi

7. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgileri içeren)

 

 

D - Emekli ise 

1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (sponsor olacak veli tarafından Konsolosluğa hitaben) 

2. Emekli Maaş Dökümü (Son 3 aylık, kaşe ve imzalı)

3. Emekli kurumdan alınmış yazı  

4. Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, En az 2500 TL bakiyeli olan kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)

5. T.C. Kimlik Fotokopisi 

6. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgileri içeren)

 

 

NOT: Seyahat sağlık sigortanız ve Schegen vize başvuru formunuz tarafımızdan hazırlanacak ve temin edilecektir. 

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ