Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Turistik Vize - Şirket Çalışanları

 

Tarafımıza Ulaştırılması Gereken SSK'lı Çalışanlar için Fransa Turistik Vize Evrak Listesi:

 

1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi  (Şahsen, Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçede, işe giriş tarihleri, alınan maaş bilgisi, görev ve meslek bilgileri belirtilmelidir.)

2. Pasaport (seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

3. 2 Adet Biometrik Fotoğraf (güncel, 35 x 45 mm, beyaz fon arkalı)

4.Güncel Şirket Evrakları (orijinal Faaliyet Belgesi, Sicil Gazete, Vergi Levhası, İmza Sirküleri fotokopileri)

5. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve Hizmet Dökümü

6. Maaş Bordrosu (son 3 aylık ıslak imza ve kaşeli)

7.Banka Hesap Dökümü (son3 aylık- en az 2500 TL bakiyeli, kaşe, imza ve imza sirküleri ile)

8.Gelir Belgeleri (kira, tapu, araba ruhsatı fotokopileri varsa)

9. T.C. Kimlik Fotokopisi

10.Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgilerini içeren) 

 

 
 

NOT: Seyahat Sağlık Sigortanız ve schengen vize başvuru formunuz tarafımızdan hazırlanacak ve temin edilecektir. 

 

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ