Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Turistik Vize - Şirket Sahipleri

 

Tarafımıza Ulaştırılması Gereken Şirket Sahipleri için Fransa Turistik Vize Evrak Listesi:

 

1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, kaşe ve imzalı)

2. Pasaport (seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

3. 2 Adet Biometrik Fotoğraf (35X45 ölçülerinde-güncel, beyaz fon üzeri)

4. Güncel Şirket Evrakları (orijinal Faaliyet Belgesi, Sicil Gazete, Vergi Levhası, İmza Sirküleri fotokopileri)

5. SGK/ Bağ-Kur Hizmet Dökümü

6. Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyesi olan, kaşeli-imzalı ve imza sirküleri ile)

7.Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgilerini içeren)

8.Gelir Belgeleri (Kira,Tapu, Araç Ruhsatı Fotokopileri varsa) 

9.T.C. Kimlik Fotokopisi

 

 

 

 

NOT: Seyahat Sağlık Sigortanız ve schengen vize başvuru formunuz tarafımızdan hazırlanacak ve temin edilecektir. 

 

 
Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ