Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Kısa Süreli Kalış-Geri Dönüş İzni

Gerekli Evraklar:
 

Doldurulmuş başvuru formu

Yakın bir zamanda çekilmiş beyaz zemin üzerine pasaport boyutlu (3.5 cm x 4.5 cm) 2 adet renkli fotoğraf. Fotoğrafta, başvuru sahibinin yüzü-çenesi, alnı, burnu, gözleri, kaşları ve ağzı açık bir şekilde görülebilmelidir.

Son 10 Yil içerisinde alınmış geçerli bir pasaport ve işlenmiş tüm sayfalarının 2 adet A4 boyutlu renkli fotokopisi varsa önceki pasaportlar ve renkli fotokopileri

Sarı Kart (C.p.r.) numarası

Uçak Bileti rezervasyonu

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ