Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Kısa Süreli Kalış-Turistik

 

 

İzlanda Turistik Vize Evrakları 

 

1. Pasaport (Yeni, İzlanda seyahati sonrası en az 6 ay geçerli)

2. Yeni çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf (35x45 mm ölçülerinde, güncel, beyaz fon arkalı)

3. İngilizce Vize talep dilekçesi (Çalışılan şirketin antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben yazılacak vize talep dilekçesi, kişinin seyahat tarihlerini ve amacını belirtmeli, kaşe ve ıslak imzalı olacak şekilde hazırlanmalıdır)

4. Kimlik fotokopisi ve Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (güncel ve orijinal olması gereken belge kişinin aile ve adres bilgilerini içermelidir)

5. Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentemizden temin edebilirsiniz.)

 

İzlanda Turistik Schengen Vizesi başvuru sahibinin durumuna bağlı ek olarak hazırlanması gereken belgeler:

 

Kişi şirket sahibi ise;

1. Güncel tarihli Şirket evrakları (Orijinal Faaliyet belgesi, Sicil gazete, Vergi levhası, İmza sirküleri fotokopileri)
2. SGK/Bağ-Kur Hizmet dökümü
3. Şirketin Banka hesap özeti (son 3 aylık banka hesap hareketiliğini içeren, bakiyesi mevcut, kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
 

Kişi şirket çalışanı ise;
1. Çalıştığınız şirkete ait  bilgilerin yer aldığı Ticaret Sicil Gazetesinin fotokopisi.(Şirketin Kuruluş, sermaye arttırımı, adres değişikliği oldu ise, son durumu belirtten Ticaret Sicil Gazetesi)
2 .Vergi Levhası fotokopisi. Bulunduğumuz yıldan bir eski yıla ait olmalı.
3. Şirket adına imza atma yetkisi olan kişilere ait  İmza Sirkülerinin fotokopisi.
4. SGK İşe giriş bildirgesi ve SGK 4A Hizmet Dökümü
5. Son 3 aya ait kaşeli imzalı maaş bordrosu
 
Kişi Emekli ise;
1.Başvuru sahibinin emekli maaşının yattığı bankadan son 3 aya ait Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Dökümü (Son hesap hareketi 15 günden eski olmayıp, Hesap dökümü alınmış ise bankadan kaşeli ve ıslak imzalı olmalıdır.)
 
Kişi Öğrenci ise;
1. Okuldan alınmış orjinal Öğrenci Belgesi (Öğrenci Belgesi)
2. Başvuru sahibi 18 yaşından küçük ise, anne ve babadan son 3 ay içinde çıkarılmış noter onaylı muvaffakatname (aslı)
3. Başvuru sahibi 18 yaş altında ise (reşit değil ise), başvuru formuna anne ve babanın imzası gereklidir.

 

ÖNEMLİ BİLGİ: 

* Lütfen evraklarınızı hazırlamaya başlamadan bilgi formunu doldurarak bizimle iletişime geçiniz.

* Vize uzmanlarımız, yapmak istediğiniz seyahatin amacına uygun, güncel evrak listesi konusunda size bilgi maili gönderecektir.

* Vize başvurunuz esnasında ibraz etmeniz gereken Vize Başvuru Formu ve Vize Talep Dilekçesi gibi belgeler konusunda vize uzmanlarımızdan yardım isteyiniz.

* Seyahat amacınıza uygun vize başvuru evraklarını temin edip zamanında tarafımıza ulaştırınız.

* Vize uzmanlarımız vize başvurunuzu tamamlayıp, gerekli durumlarda (Biyometri İşlemi gibi) randevunuzu alarak sizi bilgilendirecek ve işlemleriniz esnasında size eşlik edecektir.

* Seyahatinize ilişkin uçak bileti temini ve otel randevusu gibi konularda lütfen vize uzmanlarımızdan destek talep ediniz.

* Vize başvuru süreciniz başından sonuna kadar uzmanlarımız tarafından takip edilip sonuç konusunda sizinle iletişim kurulacaktır.

* Vize başvurunuz tamamlandığında vize uzmanlarımız sizinle iletişim kurup evraklarınızı talep ettiğiniz şekilde (kargo, kurye ya da doğrudan) tarafınıza teslim edilmesini sağlayacaktır.

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ