Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Aile Ziyareti - Şirket Çalışanları

Şubemize Ulaştırılması Gereken Şirket Çalışanları İçin Letonya Aile Ziyareti Vizesi Evrak Listesi
 
1. Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, konsolosluğa hitaben yazılmış, kaşe ve ıslak imzalı)
2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 3 ay geçerli)
3. Pasaport fotokopisi (Daha önceki seyahatlerin fotokopileri)
4. Davet eden kişinin pasaport fotokopisi
5. 2 adet Biyometrik Fotoğraf (Güncel, 35x45 mm ölçülerinde, beyaz fon arkalı)
6. Davet mektubu orijinal olmalı ve davet eden kişi tarafından yollanmalıdır.
7. Başvuru sahibinin işvereninden alınan izin mektubuna, izinli olduğuna dair izin yazısı ve ziyaret sonrası çalışmaya devam edeceği bilgileri eklenmelidir.
8. Letonya vizesi için başvuruda bulunan kişi yeterli mali varlığa sahip değilse, Letonya’da polisten onay damgalı ve orijinal “Garanti Formu” sunulmalıdır.
9. Güncel Tarihli Şirket Evrakları (Oda Sicil Kaydı, Orijinal Faaliyeti Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası, İmza Sirküleri Fotokopileri)
10. SGK İşe giriş bildirgesi ve Hizmet dökümü
11. Banka Hesap Özeti (Son 3 aylık banka hesap hareketliliğini içeren, en az 4000 TL bakiyesi olan kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
12. Eğer başvuru sahibi nişanlısını, erkek veya kız arkadaşını ziyaret etmek istiyorsa birlikte çekilmiş bir fotoğrafları
13. Aile ve akrabalık bağlarını kanıtlayıcı belge.
14. Kimlik fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ