Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Turistik Vize - Devlet Dairesi

 

Devlet Dairesi Çalışanları İçin Macaristan Turistik Vize Evrak Listesi 

 

1.İngilizce Vize Talep Dilekçesi (Şahsen, konsolosluğa hitaben yazılmış ıslak imzalı)

2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

3. 2 Adet biyometrik Fotoğraf (35x45 ölçülerinde, güncel, beyaz fon üzeri)

4. Çalışma Belgesi (Bağlı bulunduğunuz kurumdan alınmış)

5. Resmi İzin Belgesi 

6. Görev Kimlik Kartı Fotokopisi 

7. Maaş Bordrosu (Son 3 aylık, İmza ve kaşeli)

8. Banka Hesap Özeti (Son 3 aylık, en az 4000 TL bakiyesi olan, kaşe, imza ve imza sirküleri ile)

9. Kira Gelirleri, Tapu, Araç Ruhsatı Fotokopileri (Varsa) 

10. T.C. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Aile ve adres bilgilerini içeren)

11. Konfirme Edilmiş Hotel Uçak Rezervasyonu

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ