Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Turistik Vize - Öğrenciler

 

Tarafımıza Ulaştırılması Gereken Öğrenciler İçin Macaristan Turistik Vize Evrak Listesi 

 

1. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

2. 2 Adet Biyometrik Fotoğraf (35x45 ölçülerinde, fon beyaz ve güncel)

3. Öğrenci Belgesi (Orijinal, güncel tarihli)

4. Muvafakatname (Kişi 18 yaşından küçük ise anne baba imzalı, noter onaylı, orijinal belge)

5. T.C. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukatlı Nüfus Kayıt Örneği (Aile ve adres bilgilerini içeren)

 


Öğrenciler İçin Sponsor Olacak Kişilerin Hazırlaması Gereken Evraklar

 

 

 

Kişi İşveren İse,

 

1. ingilizce Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş kaşe ve ıslak imzalı)

2. SGK/Bağ-Kur Hizmet Dökümü

3. Güncel Şirket Evrakları (Orijinal Faaliyet Belgesi, Sicil Gazete, Vergi Levhası, İmza Sirküleri Fotokopileri)

4. Banka Hesap Özeti (Son 3 aylık, en az 4000 TL bakiyesi olan, kaşe, imza ve imza sirküleri ile)

 

 

 

Kişi Bordrolu Çalışan İse,

 

1. İşveren Mektubu (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben kişinin bu iş yerinde çalıştığını belirten, kaşe ve ıslak imzalı)

2. ingilizce Vize Talep Dilekçesi (Konsolosluğa hitaben, sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş ıslak imzalı)

3. Güncel Şirket Evrakları (Faaliyet Belgesi, Sicil Gazete, Vergi Levhası, İmza Sirküleri Fotokopileri)

4. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve Hizmet Dökümü

5. Maaş Bordrosu (Son 3 aylık, ıslak i

6. Banka Hesap Özeti (Son 3 aylık, en az 4000 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza ve imza sirküleri ile)

      

 

Kişi Devlet Memuru İse,

 

1. Çalışma Belgesi (Bağlı bulunduğunuz kurumdan alınmış)

2. Resmi Görev Kimlik Kartı Fotokopisi 

3. Maaş Bordrosu (Son 3 aylık, ıslak İmza ve kaşeli)

4. ingilizce Vize Talep Dilekçesi (Konsolosluğa hitaben, sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş ıslak imzalı) 

5. Banka Hesap Özeti (Son 3 aylık, en az 4000 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile)

 

 

 

Kişi Emekli İse,

 

1. ingilizce Vize Talep Dilekçesi (Konsolosluğa hitaben, sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş ıslak imzalı)

2. Emekli Maaş Dökümü (Son 3 aylık, ıslak İmza ve kaşeli)

3. Banka Hesap Özeti (Son 3 aylık, en az 4000 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile)

4. Emeklilik Kartı Fotokopisi ve Emekli olunan kurumdan alınmış yazı 

 
Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ