Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Turistik Vize - Şirket Sahipleri

 

Tarafımıza Ulaştırılması Gereken Macaristan Turistik Vize Evrak Listesi 

 

1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben yazılmış kaşe ve ıslak imzalı)

2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

3. 2 Adet Biyometrik Fotoğraf (35x45 ölçülerinde, beyaz fon arkalı, güncel)

4. Güncel Şirket Evrakları (Orijinal Faaliyet Belgesi, Sicil Gazete, Vergi Levhası, İmza Sirküleri Fotokopileri)

5. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve Hizmet Dökümü

6. Banka Hesap Özeti (Son 3 aylık, en az 4000 TL bakiyesi olan, ıslak imza, kaşe ve imza sirküleri ile)

7. T.C. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Aile ve adres bilgilerini içeren)

8 . Konfirme Edilmiş Hotel Ve Uçak Rezervasyonu

 
 
Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ