Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Aile Ziyareti Vizesi - Doktor, Avukat, Diş Hekimi

Şubemize Ulaştırılması Gereken Doktor, Avukat ve Diş Hekimleri İçin Norveç Aile Ziyareti Vizesi Evrak Listesi
 
1. Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, konsolosluğa hitaben yazılmış, kaşe ve ıslak imzalı)
2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 3 ay geçerli)
3. Pasaport fotokopisi (Daha önceki seyahatlerin fotokopileri)
4. Davet eden kişinin pasaport fotokopisi
5. 2 adet Biyometrik Fotoğraf (Güncel, 35x45 mm ölçülerinde, beyaz fon arkalı) 
6. Davet mektubu orijinal olmalı (Norveçce veya İngilizce yazılmalı) ve davet eden kişi tarafından yollanmalıdır.
7. Çalışma Belgesi ve İzin Belgesi (bağlı bulunulan kurumdan alınmış olan)
8 Güncel Tarihli Şirket Evrakları (Oda Sicil Kaydı, Orijinal Faaliyeti Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası, İmza Sirküleri Fotokopileri)
9. Norveç vizesi için başvuruda bulunan kişi yeterli mali varlığa sahip değilse, Norveç’teki polisten onay damgalı ve orijinal “Garanti Formu” sunulmalıdır.
10. SGK İşe giriş bildirgesi ve Hizmet dökümü 
11. Banka Hesap Özeti (Son 3 aylık banka hesap hareketliliğini içeren, en az 4000 TL bakiyesi olan kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
12. Eğer başvuru sahibi nişanlısını, erkek veya kız arkadaşını ziyaret etmek istiyorsa birlikte çekilmiş bir fotoğrafları
13. Aile ve akrabalık bağlarını kanıtlayıcı belge.
14. Kimlik fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ