Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Turistik Vize - Avukat, Doktor, Eczacı, Diş Hekimi

Firmamıza ulaştırılması gereken Avukat - Doktor - Diş Hekimi için Norveç Turistik Vizesinde hazırlanması gereken belgelerin listesi
 

1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (bağlı bulunulan kurumun ve iş yerinin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben yazılmış kaşeli ve ıslak imzalı)

2. Pasaport (Norveç seyahati sonrası en az 6 ay geçerli olması gerekli) 

3. 2 Adet Biyometrik Fotoğraf (35x45 mm ölçülerinde, güncel, beyaz fon arkalı olmalıdır)

4. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

 

Başvuruda bulunacak kişiler, çalışma durumlarına göre aşağıda yer almakta olan evrak listelerinden uygun olanı hazırlamalıdır.
 

 

A - Norveç Turistik Vize Başvurusunda Bulunacak Kişi İşveren ise;

1. Güncel Şirket Evrakları (faaliyet belgesi, imza sirküleri, vergi levhası, sicil gazete fotokopileri)

2. SGK Hizmet Dökümü

3. Banka Hesap Özeti (Son 3 aylık banka hesap hareketliliğini içeren, en az 4000 TL bakiyesi olan kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)

 


 

B - Norveç Turistik Vize Başvurusunda Bulunacak Kişi Bordrolu Çalışan ise,

 

1. Güncel İşyeri Evrakları (faaliyet belgesi, sicil gazete, imza sirküleri, vergi levhası fotokopileri)

2. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve Hizmet Dökümü

3. Maaş Bordrosu

 


 

C - Norveç Turistik Vize Başvurusunda Bulunacak Kişi Devlet Memuru ise,

 

1. Çalıştığına dair çalışma belgesi (bağlı bulunulan kurumdan alınmış, ıslak imza ve mühürlü)

2. Maaş Bordrosu

3. Görev Kimlik Kartı Fotokopisi

4. Resmi İzin Belgesi

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ