Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Aile Ziyareti - Şirket Sahipleri

 

 

Şirket Sahiplerinin Portekiz Aile Ziyareti Vize işlemleri için bize getirmeniz gereken evraklar,

 

 

1 - Davetiyenin aslı,

          a.Portekiz'de bağlı olduğu belediyeden onaylı olmalı

          b.Davetiyede davet edenin adı soyadı, telefon numarası, adresi bulunmalı ve gidiş, dönüş tarihi belirtilmeli

          c.Masrafları davet eden karşılıyorsa son 3 aylık gelir belgeleri ve son 3 aylık banka hesap dökümü eklenmelidir.

          d.Davet edenin kimlik fotokopisi (Eğer ülkede oturma izniyle bulunuyorsa oturma izni belgesinin fotokopisi) eklenmelidir.

 

2 - Şirketin antetli kağıdına yazılmış, şirketinizde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanmış, şirketin kaşesi vurulmuş   Portekiz Konsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi. Örnek için tıklayınız.

 

3 - Pasaport; 10 yıldan eski olmayan, başvuru yapmak istediğiniz tarihten ititbaren en az 3 ay geçerli  

 

4 - İki adet Biometrik fotoğraf; 35 x 45 mm ölçülerinde, son üç ay içerisinde çekilmiş, pasaportunuzda başka bir vize var ise o vizenin alınması için kullanılmamış 

 

5 - Son üç ay içinde bağlı bulunduğunuz ilin Ticaret Odasından çalıştığınız şirket adına düzenlenmiş orijinal Faaliyet Belgesi.      
   - Pasaportlarında daha önce Schengen vizesi olan başvuru sahipleri Faaliyet belgesinin fotokopisini kullanabilirler.

 

6 - Çalıştığınız şirkete ait  bilgilerin yer aldığı Ticaret Sicil Gazetesinin fotokopisi.
   - Şirketin Kuruluş, sermaye arttırımı, adres değişikliği oldu ise, bunlardan sonra - son hali belirtten Ticaret Sicil Gazetesi

 

7 - Vergi Levhası fotokopisi. Bulunduğumuz yıldan bir eski yıla ait olmalı.

 

8 -  Şirket adına  imza atma yetkisi olan kişilere ait  İmza Sirkülerinin fotokopisi.

 

9 - SGK/Bağ-Kur Hizmet Dökümü

 

10 - Şahsi hesabınızın son 3 aya ait Banka Hesap Cüzdanı veya  Banka Hesap Dökümü

       a. Dilekçenizde masrafları üstlenen kişi kim ise banka hesabı ona ait olup en az 2500 tl bakiye bulunmalıdır.

       b. son hesap hareketi 15 günden eski olmayıp Hesap dökümü alınmış bankadan her sayfanın kaşeli, ıslak imzalı ve imza sirküleri de olmalıdır.

 

 11 - Varsa Kira Gelirleri fotokopisi, Tapu fotokopisi, Araç Ruhsatı fotokopisi

 

 12 - Tam Tekmilli Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Anne, baba, kardeş, eş ve çocuk bilgileri mutlaka gözükmelidir. Açıklamalar kısmında adres belirtilmeli ve düşünceler bölümü işlenmiş olmalı. 

 

 13 - Kimlik fotokopisi 

 

 14 - Portekiz' de gitmek istediğiniz şehrin adına (ve ya bu şehre en yakın havalimanına)  düzenlenmiş uçak biletleriniz. Bu şehirde (gidecekseniz diğer şehirler için) konaklayacağınız hotellere ait rezervasyonlarınız. 

 

 15 - Seyahat Sağlık Sigortası; 30 bin Euro teminatlı ve orjinal poliçe

 

 

 

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ