Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Turistik Vize - Doktor, Avukat, Diş Hekimi

 
 
Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi - Mühendislerin Portekiz turistik vize işlemleri için bize getirmeniz gereken evraklar

 

 

1 - 10 yıldan eski olmayan ve seyahatin dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan pasaport

 

 2 - 35x45 mm ölçülerinde, son 3 ay içerisinde çekilmiş ve pasaportunuzda HİÇ KULLANILMAMIŞ 2 adet Biometrik fotoğraf

 

3 - Schengen Vize Başvuru Formu doldurunuz. Form için tıklayınız. (Başvuru formunuzda hata ve eksik olmaması için, sadece formun ilgili  kısımlarını imzalayıp göndermeniz durumunda eksiksiz olarak sizin adınıza doldurabilmekteyiz.)

 

4 - Otel ve Uçak Rezervasyonu 

 

5 - Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi aslı (Acentemizden yaptırabilirsiniz.) 

 

 BAŞVURU SAHİPLERİ AŞAĞIDA BELİRTİLEN EVRAKLARIN KENDİ DURUMLARINA UYGUN OLANLARI İBRAZ ETMELİDİR.

 
 A - İŞVERENLER
 
1 - Kurumun antetli kağıdına Portekiz Başkonsolosluğuna hitaben İngilizce vize talep dilekçesi. (Dilekçenizde 5 madde belirtilmelidir.)

                     a. Seyahatin amacı, seyahat tarihleri, seyahat edecek kişinin görevleri ve seyahatin sponsoru

                     b. Şirket yetkilisi tarafından imzalanmalı ve kaşe olmalıdır.

 

 2 - SGK/Bağ-Kur Hizmet dökümü

 

 3 - Son 3 ay içinde bağlı bulunduğu odadan alınmış orijinal Faaliyet Belgesi. (Daha önce Schengen vizesi olanlar için fotokopi kabul edilmektedir.)

 

 4- Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi (Şahıs şirketleri bu maddeden muaftır.)

 

 5 - Güncel tarihli Vergi Levhası fotokopisi

 

 6 - Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi

 

B- BORDROLU ÇALIŞANLAR 

 

1 - Kurum yetkilisi tarafından antetli kağıdına Portekiz Başkonsolosluğuna hitaben İngilizce vize talep dilekçesi ve içeriği aşağıdadır,

                     a. Seyahatin amacı, tarihleri, seyahat edecek kişinin görevleri ve seyahatin sponsoru

                     b. Şirket yetkilisi tarafından imzalanmalı ve kaşe olmalıdır

 

2 - Son 3 ay içinde bağlı bulunduğu odadan alınmış orijinal Faaliyet Belgesi. (Daha önce Schengen vizesi olanlar için fotokopi kabul edilmektedir.)

 

3 - Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi (Şahıs şirketleri bu maddeden muaftır.)

 

4 - Güncel tarihli Vergi Levhası fotokopisi

 

5 - Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi

 

6 - SGK İşe Giriş Bildirgesi

 

7 - SGK Hizmet Dökümü

 

8 - Son 3 aya ait Maaş Bordroları (İmzalı ve kaşeli olmalıdır.)

 

 C - DEVLET MEMURLARI 

 

 1 - Başvuru sahibi tarafından Portekiz Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi ve içeriği aşağıdadır,

       - Seyahatin amacı, tarihleri ve seyahatin sponsoru

 

 2 - Mesleğinizle ilgili yaptığınız görevide içeren çalışma belgesi,

  • Talep edilen vize süresini kapsayan resmi izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü - arkalı  fotokopisi 
  • Son 3 aylık maaş bordrosu (İmzalı ve kaşeli olmalıdır.)

 

 3 - Şahsi hesabınızın son 3 aya ait Banka Hesap Cüzdanı veya  Banka Hesap Dökümü

                     a. Dilekçenizde masrafları üstlenen kişi kim ise banka hesabı ona ait olup en az 2500 tl bakiye bulunmalıdır. 

                     b. 15 günden eski olmayan hesap hareketi, Hesap dökümü alınmış ise bankadan kaşeli, imzalı ve imza sirküleri de olmalıdır.

 

 4 - Varsa Kira Gelirleri fotokopisi, Tapu fotokopisi, Araç Ruhsatı fotokopisi, Kredi Kartı ekstreleri (son 3 aylık).

 
 5 - Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Anne, baba, kardeş, eş ve çocuk bilgileri mutlaka gözükmelidir. Açıklamalar kısmında adres belirtilmeli ve  düşünceler bölümü işlenmiş olmalı.)
 
 6 - Kimlik fotokopisi 
 
 7 - Pasaportunuzun işlem görmüş tüm sayfalarının fotokopisi 

 

 

 

 
Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ