Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Turistik Vize - Öğrenciler

Tarafımıza Ulaştırılması Gereken Öğrenciler İçin Portekiz Turistik Vize Evrak Listesi

 
1. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
2. 2 Adet Biometrik Fotoğraf (Güncel ve beyaz fon üzeri) 
3. Öğrenci Belgesi (Güncel, orijinal)
4. Muvafakatname (Kişi 18 yaşından küçükse anne ve baba tarafından imzalanmış orijinal belge)
5. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (her iki belgede zorunludur)

 
Öğrenciler için Sponsor olacak velilerin hazırlaması gereken evraklar aşağıdadır. Sponsor velilerin durumlarına uygun olarak hazırlaması gereken evraklar:

 

A - İşveren İse; 
 
1 - ingilizce Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş kaşe ve imzalı)
2. SGK/Bağ-Kur Hizmet Dökümü
3. Güncel Şirket Evrakları (Orijinal Faaliyet Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası, İmza Sirküleri Fotokopileri)
7. Banka Hesap Dökümü (Şahsi, en az 2500 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)
 
 

B -  Bordrolu Çalışan ise
 
1. Çalışma Belgesi (Çalışılan kurumdan alınmış)
2. Güncel Şirket Evrakları (Orijianal Faaliyet Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası, İmza Sirküleri Fotokopileri)
3. SGK İşe Giriş Bildirgesi, SGK Hizmet Dökümü
4. Maaş Bordroları (Son 3 aylık, kaşe, imzalı)
5. ingilizce Vize Talep Dilekçesi (Sponsor veli tarafından, Konsolosluğa hitaben sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş kaşe ve imzalı)
6. Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 2500 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)
 
 

C - Devlet Memuru ise
 
1. Çalışma Belgesi (Çalıştığınız kurumdan alınması gerekmektedir)
2. Görev Kimlik Kartı Fotokopisi (Ön ve arka yüz)
3. Maaş Bordrosu (Son 3 aylık, kaşe ve imzalı) 
4. ingilizce Vize Talep Dilekçesi (Sponsor veli tarafından, Konsolosluğa hitaben, sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi kaşe ve imzalı)
5. Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 2500 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)
 
 

D - Emekli ise 
 
1. ingilizce Vize Talep Dilekçesi (Sponsor veli tarafından, Konsolosluğa hitaben sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş kaşe ve imzalı)
2. Emekli Maaş Kartı Fotokopisi (Son 3 aylık, kaşe ve imzalı)
3. Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, En az 2500 tl bakiyesi oloan kaşe, imza ve imza sirküleri ile birlikte)

 

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ