Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Ticari Vize - Şirket Çalışanları

SSK'lı Çalışanların Slovakya Ticari Vizesi için Hazırlaması Gereken Evraklar

 

 

1. Bu evrakların en altında yer alan, başvuru işlemlerinizin başlayabilmesi için, "Online Vize Takip Belgesi"ni lütfen doldurunuz.

 

2. Schengen Vize Başvuru Formunu doldurmanızı rica ederiz.

 

3. Vize Talep Dilekçesi (kurumun antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben imzalı ve kaşeli)

 

4. Pasaport ve fotokopisi (geçerlilik süresi en az 6 ay )

 

5. 3 Adet fotoğraf  (35X45mm ölçülerinde, beyaz fon önünde- güncel)

 

6. Ticari Davetiye (Slovakya’da iş ilişkisi içinde olduğunuz firmadan mail ya da faks olabilir) 

a. Davet eden firmanın antetli kağıdına yazılmalıdır. Davet edilen firmanın ünvanı, adresi, telefon numaraları, belirtilmelidir.
b. Davet edilen kişi/kişilerin pasaportundaki kişisel bilgiler, mesleki görevi, seyahatin sponsoru ve konaklama bilgileri
c. Talep edilen vizenin başlangıç-bitiş tarihleri ve birden çok seyahat olacaksa tarih aralığı belirtilmelidir
- Fuar/sergi ziyareti ise giriş bileti, katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belge.  

 

7. Ticari Davetiye gönderen kişinin Slovakya'daki kimlik ya da pasaport fotokopisi

 

8. Faaliyet belgesi (son 3 ay tarihli -  orijinal)

-Daha önce Schengen vizesi olan başvuru sahipleri fotokopisini kullanabilirler

 

9. Ticaret Sicil Gazetesinin Fotokopisi

 

10. Vergi Levhası Fotokopisi (son dönem)

 

11. İmza Sirküleri  

 

12. SGK İşe Giriş Bildirgesi

 

13. SGK Hizmet Dökümü(orijinal)

 

14. Maaş bordrosu (kaşe, ıslak imzalı ve son 4 aylık döküm ile)

 

15. Şirketinizin son 3 aya ait Banka Hesap Cüzdanı veya  Banka Hesap Dökümü

a. En az 3000 TL bakiye bulunmalıdır.
b. 15 günden eski olmayan hesap hareketi, kaşeli, ıslak imzalı ve bankanın imza sirküleri de olmalıdır.

 

16. Varsa Kira Gelirleri fotokopisi, Tapu fotokopisi, Araç Ruhsatı fotokopisi

 

17. Nüfus Cüzdan Fotokopisi 

 

18.Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (aile ve adres bilgilerini içerir)

 

 19. Uçak rezervasyonu (kurumumuzdan temin edebilirsiniz)  

 

20.  Seyahat sağlık sigortası, en az 30.000 Euro teminatlı uluslar arası geçerlilikte ( kurumumuzdan temin edebilirsiniz)

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ