Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Turistik Vize - Devlet Dairesi

Devlet Dairesi Çalışanlarının Slovakya Turistik Vizesi İçin Hazırlaması Gereken Evraklar

 

1. Vize Takip Belgesi (Lütfen doldurarak imzalayınız) 

 

2. Schengen Vize Başvuru Formunu doldurmanızı rica ederiz.

 

3. Vize Talep Dilekçesi (kurumun antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben imzalı ve kaşeli)   

 

4. Pasaport ve fotokopisi (geçerlilik süresi en az 6 ay )

 

5. 2 Adet fotoğraf (35X45mm ölçülerinde, beyaz fon üzeri- güncel)

 

6. Çalışma Belgesi - bağlı bulunduğunuz kurumdan almanız gerekmektedir.

 

7. İzin Belgesi - bağlı bulunduğunuz kurumdan almanız gerekmektedir.

 

8. Görev Kimlik Kartı Fotokopisi - önlü - arkalı  fotokopisi 

 

9. Son 3 aylık Maaş Bordrosu (İmzalı ve kaşeli olmalıdır.) Bağlı bulunduğunuz kurumdan almanız gerekmektedir.

 

10. Şahsi hesabınızın son 3 aya ait Banka Hesap Cüzdanı veya  Banka Hesap Dökümü
a. En az 2500 TL bakiye bulunmalıdır
b. 15 günden eski olmayan kaşeli, imzalı ve bankanın imza sirküleri de olmalıdır.

 

11. Varsa Kira Gelirleri fotokopisi, Tapu fotokopisi, Araç Ruhsatı fotokopisi

 

12. Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği - İl Nüfus Müdürlüğünden alınmış - orijinal

 

13. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

 

14. Otel-Uçak Rezervasyonu 

 

15. Seyahat Sağlık Sigortası - 30 bin Euro teminatlı ve orijinal poliçe

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ