Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Turistik Vize - Ev Hanımları

Ev Hanımlarının Slovakya Turistik Vizesi için Hazırlaması Gereken Evraklar

 

1 – Vize Takip Belgesi (Lütfen doldurarak imzalayınız)

 

2-Schengen Vize Başvuru Formunu doldurmanızı rica ederiz.

 

3- Vize Talep Dilekçesi (kurumun antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben imzalı ve kaşeli)

 

4-Pasaport ve fotokopisi (geçerlilik süresi en az 6 ay )

 

5-Nüfus cüzdanı fotokopisi

 

6- 2 Adet fotoğraf (35X45mm ölçülerinde, beyaz fon üzeri- güncel)

 

7-Otel ve Uçak bileti rezervasyonu

 

8- Seyahat sağlık sigortası, en az 30.000 Euro teminatlı uluslar arası geçerlilikte ( kurumumuzdan temin edebilirsiniz)

 

9-Evlilik cüzdan fotokopisi(evli olan yolcular için)

 

Sponsor Olacak 1. dereceden Akrabasına Ait (Anne, Baba, Kardeş, Eş, Çocuk) Aşağıda Belirtilen İş Evraklarından Uygun Olanı İbraz Etmelidir,

A - İşveren İse

 

1- Dilekçe - Şirketin antetli kağıdına  Konsolosluğa hitaben

 

2- SGK/BAĞ-KUR Hizmet dökümü

 

3- Faaliyet Belgesi  ( güncel –orijinal)

 - Daha önce Schengen vizesi olan başvuru sahipleri fotokopisini kullanabilirler.

 

4- Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

 

5- Vergi Levhası  (son dönem)

 

6- İmza Sirküleri Fotokopisi

 

7- Son 3 aya ait şahsi Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Dökümü(güncel-kaşeli-ıslak imzalı ve imza sirküleri ile)

- En az 2500 TL bakiye bulunmalıdır. 

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ