Telefon: 0542-370-00-34 / 0850-259-2-663
1 ÜLKE SEÇİMİ
ÜLKE SEÇİMİ
2 ŞEHİR SEÇİMİ
ŞEHİR SEÇİMİ
3 VİZE TÜRÜ
VİZE TÜRÜ
SONUÇLARI GÖR

Turistik Vize - Şirket Çalışanları

SSK'lı Çalışanların Slovenya Turistik Vizesi için Hazırlaması Gereken Evraklar

 

1- Vize Takip Belgesi (Lütfen doldurarak imzalayınız) 

 

2-Schengen Vize Başvuru Formunu doldurmanızı rica ederiz.

 

3- Vize Talep Dilekçesi (kurumun antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben imzalı ve kaşeli) 

 

4-Pasaport ve fotokopisi (geçerlilik süresi en az 4 ay )

 

5-Nüfus cüzdanı fotokopisi

 

6- 2 Adet fotoğraf (35X45mm ölçülerinde, beyaz fon üzeri- güncel)

 

7- Faaliyet Belgesi  ( güncel –orijinal)

    - Daha önce Schengen vizesi olan başvuru sahipleri fotokopisini kullanabilirler.

 

8- Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

 

9- Vergi Levhası  (son dönem)

 

10- İmza Sirküleri Fotokopisi

 

11- Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi (en az 4000 TL bakiyesi olan, son 3 aylık döküm, imza sirküleri ile)

 

12-Otel ve Uçak bileti rezervasyonu

 

13- Seyahat sağlık sigortası, en az 30.000 Euro teminatlı uluslar arası geçerlilikte ( kurumumuzdan temin edebilirsiniz)

 

14-Maaş bordrosu (kaşe, imza ve son 4 aylık döküm ile)

 

15-SGK işe giriş bildirgesi

 

16-SGK Hizmet Dökümü(orijinal)

 

17-İşten izin belgesi (şirketin antetli kağıdına)

 

18-Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ( aile ve adres bilgilerini içerir)

 

19-Tapu, araç ruhsatı, kira kontratı gibi gelirlerin fotokopisi (varsa)

Detaylı Bilgi için;
0542-370-00-34
0850-259-2-663
info@omdvize.com

YURTDIŞI ÖĞRENCİ VİZESİ